HLq 05 de la Hautlence

Hautelance prezintă: 

Această prezentare necesită JavaScript.

Cei de la Hautlence au o istorie relativ recentă. Practic a fost lansat la „apă” în 2004 în Neuchatel, numele brand-ului fiind o anagramă a acestui canton.

În 2005 au prezentat oficial colecția HL, în prezent ajungând la 5 colecții de modele: HL, HLs, HL 2.0, HLq (modelul de fata) și HLc.
Modelul de față, Hautelence HLq 05, are un mecanism mecanic cu întoarcere manuală, jumping hour și retrograd pentru minute, jumping date și o rezervă de energie pentru 40 de ore. Rotația de 21,600 vibrații pe oră și 32 de rubine, rezistent la șocuri și la apa 3 ATM. Carcasa este din aur masiv, rose de 18 carate, iar cadranul este din opalin cu aplicație manuală a minutelor: 5, 15, 25, 35, 45 și 55, restul de minute fiind suprapuse, tăiate cu laserul în titan, fiind poziționate în jurul orelor 12 și 4, în jurul orei 5 fiind poziționat un cadran rotativ transparent pentru secunde. Data se găsește în jurul orei 7, iar cadranul pentru ore între orele 8 și 10, fiind acoperite cu un disc de culoare neagră, lăsând la vedere doar cate trei numere consecutive pentru ore.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s