Crazy Flower

Crazy Flower GJE25BB20.8989DB1 creație marca Breguet No 506

Această prezentare necesită JavaScript.

Breguet, un nume sonor, un geniu însetat de creativitate, un creator, ale cărui creații au fost admirate și purtate de mari personalități din istorie: regine, țari, sultani, împărătese ori prim-miniștri.

La fel, ceasornicarii de la Breguet, și-au propus să creeze un accesoriu, un mic detaliu, care să insufle unei mirese sentimentul de împlinire, de reînviere a unui final de poveste: „Și au trăit fericiți tot restul vieții!”

Transformarea, din mireasă în prințesă, regină ori împărăteasă, este realizată cu ajutorul acestei bijuterii nebune care măsoară timpul, încununată cu 116 diamante tăiate în stil baghetă (34.57 carate), iar cadranul este „pavat” cu 206 diamante și cu alte 20 de diamante tăiate în stil baghetă (0.46 carate) .

Nu numai că este plin de diamante, atât în interiorul cadranul, cât și în exterior, dar este și un ceas atât de nebunesc încât nu își păstrează forma. Pare un fluid care urmează orice mișcare realizată de mireasă, asemeni unei domnișoare de onoare.

Sub multitudinea de briliante, bătute pe o carcasă din aur alb de 14 carate, bate o inimă calibrul 586, cu un mecanism automatic, încununat cu 29 de rubine și care își menține ritmul timp de 38 de ore.

Cadranul este poziționat în jurul orei 6, cu arătătoare Breguet, albăstrite la flacără, care levitează peste diamantele tăiate în stil baghete, ce reprezintă indecși de ore.

Ceasul este finisat cu o curea din satin negru, și cu o închizătoare pliabilă încununată cu 26 de diamante totalizând 0.14 carate.

Pentru mai multe detalii vă invit sa accesați: http://www.breguet.com/en

Sursa: http://www.breguet.com/en si http://www.youtube.com

Un gând despre „Crazy Flower

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s